Consells per combatre l’ansietat durant la pandèmia
17133
post-template-default,single,single-post,postid-17133,single-format-standard,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Consells per combatre l’ansietat durant la pandèmia

Consells per combatre l’ansietat durant la pandèmia

Com és sabut per tothom, la pandèmia no només deixarà un rastre en l’economia i en la salut física, sinó que també ens passarà factura a nivell mental. Cal que aquests dies ens cuidem molt tots en tots els aspectes. És per això que he trobat interessant compartir-vos aquest article amb uns consells per combatre l’ansietat durant la pandèmia.

El podeu llegir aquí: https://bit.ly/3k3dWX7