Microbiòtica vaginal: actuar sobre el seu equilibri
17098
post-template-default,single,single-post,postid-17098,single-format-standard,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Microbiòtica vaginal: actuar sobre el seu equilibri

Microbiòtica vaginal: actuar sobre el seu equilibri

Micosis, vaginosi o cistitis … Els trastorns urogenitals causats per un desequilibri de la microbiòtica vaginal són nombrosos. La microbiòtica vaginal, composta essencialment de bacteris làctics que entapissen les parets vaginals i creen una capa protectora, té un paper important per a la salut.

Llegeix-ne més en aquest article: https://bit.ly/3gzCmX0