Fatiga: fer-li front gràcies a certs micronutrients
17093
post-template-default,single,single-post,postid-17093,single-format-standard,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Fatiga: fer-li front gràcies a certs micronutrients

Fatiga: fer-li front gràcies a certs micronutrients

Tots estem subjectes a la fatiga en diversos graus. Passatgera, crònica, muscular, intel·lectual … No li falten adjectius. I amb raó, perquè constitueix un dels motius més freqüents de consulta en medicina general. Per enfrontar-se a ella, és essencial identificar el tipus de fatiga que se sent i utilitzar els beneficis de certs micronutrients.

Llegeix-ne més en aquest article: https://bit.ly/2ZIRWIY