Dormir bé: quina relació hi ha entre el contingut del pla i el son?
17088
post-template-default,single,single-post,postid-17088,single-format-standard,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Dormir bé: quina relació hi ha entre el contingut del pla i el son?

Dormir bé: quina relació hi ha entre el contingut del pla i el son?

Se sap que estar ben despert durant el dia afavoreix un bon son a la nit. En el plat, hi ha aliments que són dinamitzadors i hi ha aliments que són calmants; la idea és triar bé els aliments i triar bé el moment en què es mengen.

La Dra. Benedetti aprofundeix en aquest tema amb un vídeo i un article. Ho podeu llegir aquí: https://bit.ly/2Z1sH5i