La importància de la vitamina D
16989
post-template-default,single,single-post,postid-16989,single-format-standard,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

La importància de la vitamina D

Els suplements de vitamina D són importants perquè majoritàriament tots estem en dèficit, ja sigui perquè estem poc exposats a la llum solar, perquè utilitzem els fotoprotectors solars (d’altra banda imprescindibles) o bé perquè la nostra dieta sovint no inclou els mínims de vitamina D necessaris (ingerim pocs aliments rics amb aquesta vitamina: salmó, sardines, tonyina, rovell d’ou…).

En aquest article d’El Nacional.cat podeu trobar-hi més informació:

http://bit.ly/2JjvMoo