21 març Nou servei: test d’intoleràncies alimentàries
Cada parell de mesos oferim a la farmàcia la possibilitat de realitzar un test d’intoleràncies alimentàries basat en el mètode de Voll. L’eficàcia de l’equip ha estat avaluada per la càtedra tècnica de la universitat de Bolonia i testat per la facultat de medicina de la policlínica de Catània.
Les intoleràncies alimentàries presenten característiques diferents a les al·lèrgies ,sobretot per la manera que es diagnostiquen i per al temps que es necessita per a que es manifestin els Símptomes , encara que de vegades els símptomes que es posen en evidència son indèntics. Fins ara , la realització d’aquests tipus de proves era costos i complicat i en general requeria molt de temps . La qual cosa limitava la seva difusió . La tècnica funcional electrocutanea (avalada per l’ús de metges, naturòpates, i d’altres sanitaris especialistes), s’uneix a l’ús dels punts d’Acupuntura mèdica ( avui en dia científicament codificada i medicament acceptada), per donar lloc a aquest test de bio-electroresonància d’alt valor com a pre-diagnòstic.
La corrent elèctrica de baixa freqüència generada per l’equip es mou per l’organisme a través del meridià que connecta amb l’aparell digestiu i que localitza a través del punt situat en el dit índex de la mà dreta.
Aquest test, ben interpretat, proporciona una valuosa informació al especialista en nutrició. No pot descriure una patologia concreta, però si que pot revelar i evidenciar estats bi-funcionals alterats, que es produeixen sovint ja sigui en intoleràncies com en altres patologies ja sigui Cèliasis, fibromiàlgia…
És per tant ètic i just assenyalar que el test de bioelectroresonància per a la intolerància es orientatiu.